Rólunk

A PA.PLAN Kft. alapításának célja az ipari- és közüzemi szektor szereplőinél felmerülő fejlesztések mérnöki támogatása. Tevékenységünk során saját szakembereinkre és partnereink erőforrásaira támaszkodva végzünk számos iparágban létesítménytervezési, projektvezetési, szakági tervezési, felelős műszaki vezetői és műszaki ellenőri munkákat. A különféle létesítmény- és technológia tervezői feladatok mellett egyedi célgépek, vegyipari berendezések, tartályok tervezését is vállaljuk.

Szakembereink, a legkorszerűbb tervező szoftverek használatával dolgoznak, rugalmasan alkalmazkodva a projektek sokszor változó műszaki elvárásaihoz. Kiváló lehetőséget jelent számunkra, hogy az általunk megtervezett gépeket, létesítményeket számos esetben partner vállalkozásaink gyártják, építik, telepítik, így a gyakorlati, terepi tapasztalatok folyamatosan visszacsatolásra kerülnek a tervező munkába.

Legnagyobb tapasztalattal a különféle vegyipari létesítmények, valamint vízkezelő és szennyvíztisztító telepek gépészeti tervezésében rendelkezünk. E területen tevékenykedő vállalatok folyamatos rendelésállománnyal biztosítják a PA.PLAN Kft. stabil működését. Megrendelőink között visszatérően számos hazai és nemzetközi nagyvállalat megtalálható, miközben nem feledkezünk meg a kisebb cégek kiszolgálásáról sem.

Veszprémi vállalkozásként fontosnak tartjuk a helyi egyetemmel, a Pannon Egyetemmel történő szoros együttműködést, így mindennapi munkánk mellett lehetőséget biztosítunk az egyetem duális képzésére jelentkező hallgatók szakmai fejlődésére, miközben díjmentes oktatási kurzusokat szervezünk arra nyitott hallgatók számára.

Munkánkat a megvalósított projektek méretéhez igazodó tervezői felelősségbiztosítás mellett végezzük.

Cégfilozófia

Hisszük, hogy akkor végeztünk megfelelő munkát, ha Megrendelőnk az adott téma lezárását követően újabb megrendeléssel tisztel meg minket. Úgy gondoljuk, hogy szakembereink folyamatos képzése elengedhetetlen, hogy sikerrel kezeljük a folyamatosan felmerülő kihívásokat.

Mindez nemcsak a mérnöki-szakmai ismeretek naprakész szinten tartását, az új technológiák iránti nyitottságot jelenti, hanem belső képzéseinkkel a dolgozók „soft skill”-jeinek fejlődéséhez is hozzájárul. A fiatal kollégák mellé mentort jelölünk ki, aki nemcsak szakmai kérdésekben ad választ, hanem ugyanúgy mintát jelent a feladatok elvégzéséhez a mindennapok során, csakúgy mint a Megrendelőkkel való kommunikációban.