Létesítmények teljes tervezése

A komplex, nagyobb volumenű tervezések megvalósítására különféle szakterületek tudásának integrálására van szükség, így szoros partneri együttműködést alakítottunk ki számos kiváló szakemberrel, céggel.

Több szakág tevékenységét fogjuk össze, koordináljuk azokat és biztosítjuk az információk, adatok gyors és pontos áramlását, a tervezési munkarészek összehangolását.

Mindeközben kiemelten figyelünk arra, hogy Ön is aktívan részt vegyen a tervezési folyamatban, és létesítményük az elképzeléseik és igényeik szerint, költséghatékonyan valósuljon meg.

Elkészítjük új és meglévő üzemek fejlesztése során

Több évtizedes szakmai múlttal és széles körű szolgáltatási palettát kínálunk ügyfeleinknek, kiemelkedően hatékony megoldásokkal a projektek előkészítési, engedélyezési és megvalósítási fázisában is.

Az általunk végzett tervezés során a projekt céljain és keretein belül olyan költséghatékony műszaki megoldásokat kerestünk, amelyek megfelelnek a vonatkozó szabványoknak és jogszabályi előírásoknak. Kiemelt figyelmet fordítunk a költséghatékonyságra, megtakarítjuk az ügyfeleink erőforrásait és idejét, valamint biztosítjuk, hogy a projekt során ne jelentkezzenek váratlan problémák, amelyek akadályozhatják a határidőre történő befejezést.

Korunk kihívásaihoz alkalmazkodva a tervdokumentációnkat kiemelkedő hatékonysággal, az elérhető legmodernebb szoftveres eszközökkel készítjük, kompromisszum-mentesen törekedve a lehető legmagasabban minőségre mind papíros és 3D formátumokban. Gépészet tervezési folyamataink során intelligens 3D modelleket készítünk, amelyek BIM rendszerekbe integrálva tetszőleges információkkal elláthatóak és projekt szinten lekérdezhetőek.

Meglévő üzemek fejlesztéséhez és a megvalósult állapotok hiánytalan felméréséhez nagy pontosságú lézeres 3D térszkennelést és drónos felméréseket használunk, amely nemcsak kiemelkedő pontosságot és tervezési biztonságot nyújt, de jelentősen költséghatékonyabb eljárás a hagyományos felmérésekhez képest.

Munkánk során folyamatos kapcsolatban állunk megrendelőinkkel, hogy igényeiknek hiánytalanul megfeleljek a kidolgozott megoldások már a tervezés kezdeti lépéseitől is, elkerülve az újratervezéseket. Ehhez a hagyományos eszközökön felül gyorsan kezelhető és értelmezhető 3D modelleket, és igény szerint virtuális valóságot (VR) használunk tervzsűrizésre.