Gépészeti tervezés

Cégünk elkötelezett abban, hogy magas színvonalú és megbízható gépészeti tervezési szolgáltatásokkal segítse ügyfelei sikeres projektjeinek megvalósítását. Széles körű szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező csapatunk készen áll arra, hogy vállalkozása, gyártó üzeme vagy létesítménye számára hatékony és gazdaságos terveket dolgozzon ki.

Cégünk kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik a vegyipari létesítmények, valamint vízkezelő és szennyvíztisztító telepek gépészeti tervezésében, de ezen felül valamennyi itthoni iparágban tevékenykedünk.

Új és meglévő üzemi beruházások

Csőhálózatok tervezése

Berendezések és készülékek

Több évtizedes szakmai múlttal és széles körű szolgáltatási palettát kínálunk ügyfeleinknek, kiemelkedően hatékony megoldásokkal a projektek előkészítési, engedélyezési és megvalósítási fázisában is.

Az általunk végzett tervezés során a projekt céljain és keretein belül olyan költséghatékony műszaki megoldásokat kerestünk, amelyek megfelelnek a vonatkozó szabványoknak és jogszabályi előírásoknak. Kiemelt figyelmet fordítunk a költséghatékonyságra, megtakarítjuk az ügyfeleink erőforrásait és idejét, valamint biztosítjuk, hogy a projekt során ne jelentkezzenek váratlan problémák, amelyek akadályozhatják a határidőre történő befejezést.

Korunk kihívásaihoz alkalmazkodva a tervdokumentációnkat kiemelkedő hatékonysággal, az elérhető legmodernebb szoftveres eszközökkel készítjük, kompromisszum-mentesen törekedve a lehető legmagasabban minőségre mind papíros és 3D formátumokban. Gépészet tervezési folyamataink során intelligens 3D modelleket készítünk, amelyek BIM rendszerekbe integrálva tetszőleges információkkal elláthatóak és projekt szinten lekérdezhetőek.

Meglévő üzemek fejlesztéséhez és a megvalósult állapotok hiánytalan felméréséhez nagy pontosságú lézeres 3D térszkennelést és drónos felméréseket használunk, amely nemcsak kiemelkedő pontosságot és tervezési biztonságot nyújt, de jelentősen költséghatékonyabb eljárás a hagyományos felmérésekhez képest.

Munkánk során folyamatos kapcsolatban állunk megrendelőinkkel, hogy igényeiknek hiánytalanul megfeleljek a kidolgozott megoldások már a tervezés kezdeti lépéseitől is. Ehhez a hagyományos eszközökön felül gyorsan kezelhető és értelmezhető 3D modelleket, és igény szerint virtuális valóságot (VR) használunk tervzsűrizésre.